Mobirise
Одржана друга седница Савета за за координацију у области економског развоја уз присуство радне групе за израду планског документа „ Економски развој на територији АП Војводине за период 2021 – 2023“
12.03.2021


Нови Сад, 12. март – Савет за координацију и праћење активности у области економског развоја на територији АП Војводине, којим је председавао потпредседник Покрајинске владе и председник Савета Бранко Ђурчић, одржао је данас другу седницу на којој је формирана радна група за израду планског документа „ Економски развој на територији АП Војводине за период 2021 – 2023“.
Ненад Грбић испред Развојне Агенције Војводине и Видосава Ендерић помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу упознали су Савет са стањем Индустријских зона на територији АП Војводине .
Дејан Авдаловић, директор Службе за реализацију програма развоја АП Војводине говорио је о бизнис инкубаторима на територији АП Војводине док је Маријана Четојевић, помоћник покрајинског секретара за привреду и туризам говорила о женском и социјалном предузетништву.
Усвојен је временски оквир израде планског документа и утврђени су критеријуми како би се добио квалитетан документ који ће дати набоље резултате за економски развој АП Војводине.  

Покрајински одбор Социјалистичке партије Србије у Војводини
Модене 5
21101 Нови Сад, Србија
Телефон: +381 21 557 034
Факс: +381 21 557 048
kancelarija@pospsvojvodina.org


    Offline Website Creator