Mobirise
БРАНИЋЕМО СРБИЈУ И ЧУВАТИ СОЦИЈАЛИСТИЧКУ ПАРТИЈУ СРБИЈЕ
07.08.2021

БРАНИЋЕМО СРБИЈУ И ЧУВАТИ СОЦИЈАЛИСТИЧКУ ПАРТИЈУ СРБИЈЕ
Више од 130 чланова Покрајинског одбора СПС у Војводини, чланова Главног одбора СПС из Војводине, републичких и покрајинских посланика, чланова СПС на одговорним републичким и покрајинским дужностима, окупило се данас у Врдничкој кули, на радном ручку.
Поздравио их је председник Покрајинског одбора СПС у Војводини Душан Бајатовић који је истакао да од краја августа почињемо активности за следеће изборе.
„Спремамо се да на изборе на свим нивоима изађемо као Социјалистичка партија Србије. Наше вредности и идеје које од почетка припадају Социјалистичкој партији Србије нећемо заборавити. Имаћемо инфраструктуру која може да обезбеди добар резултат“, рекао је председник Бајатовић.
Он је нагласио да ће социјалисти учествовати на изборима за савете месних заједница и то већ 15. августа у Врбасу и пожелео успех врбаским социјалистима.
„Левица и СПС је у нашим главама и нашим срцима. Ми смо партија која је увек била државотворна и придружићемо се одбрани државних и националних интереса Србије. Бранићемо Србију и чувати Социјалистичку партију Србије. Живели! До победе!“, рекао је, поздрављајући своје другарице и другове председник, ПО СПС Душан Бајатовић.

Врдничка кула, 7. августа 2021. 

Покрајински одбор Социјалистичке партије Србије у Војводини
Модене 5
21101 Нови Сад, Србија
Телефон: +381 21 557 034
Факс: +381 21 557 048
kancelarija@pospsvojvodina.org


    AI Website Builder