14.01.2022

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, данас је у Новом Саду са социјалистима Војводине одржао састанак поводом предстојећег референдума и избора који нас очекују на пролеће ове године.

На састанку руководства градских и општинских одбора из Севернобачког, Западнобачког, Јужнобачког и Сремског округа, постављени су наредни кораци у циљу постизања што бољих резултата на изборима.

Дачић је истакао да је одавно договорен наставак сарадње Српске напредне странке и социјалиста, као и то да је Александар Вучић сигурно једини председнички кандидат који ће бити подржан од стране СПС-а.

"Ове године обележавамо десет година како сарађујемо, ми смо поносни на заједничке резултате које смо остварили у интересу Србије" рекао је Дачић.
Председник ПО СПС Душан Бајатовић говорио је о потреби активирања мреже СПС у Војводини, анимирању чланства и коришћењу свих инструмената као и на изборима 2020. године, како би се поправио изборни резултат. Он је најавио седницу Покрајинског одбора за следећу недељу и позвао све социјалисте да гласају на референдуму 16. јануара за предложене промене Устава у области правосуђа.

Састанку су присуствовали и потпредседница ИО Александра Ђанковић, директор СПС Ђорђе Чабаркапа, члан председништва Снежана Пауновић и секретар Омладине Србије Борис Новаковић.

Покрајински одбор Социјалистичке партије Србије у Војводини
Модене 5
21101 Нови Сад, Србија
Телефон: +381 21 557 034
Факс: +381 21 557 048
kancelarija@pospsvojvodina.org


    Landing Page Software