Предизборни скуп Коалиције Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија, Зелени Србије у Зрењанину

09.03.2022

На предизборном скупу Коалиције Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија, Зелени Србије, данас у Зрењанину, присутне је поздравила, у име домаћина, Жељка Милошевић, посланик у Скупштини АПВ. Она је нагласила да Зрењанин постаје лидер индустријског развоја у Војводини, али и у Србији и да су резултати дванаестогодишњег управљања градом у коалицији са СНС-ом добри и видљиви. „Грађани су то препознали и нашој коалицији (СПС-ЈС) дали поверење на прошлим изборима које је омогућило 9 одборника у Скупштини Града, два покрајинска посланика и једног републичког посланика, што Зрењанин, како је рекла није имао последњих 20 година. Јавна предузећа у Зрењанину којима управљамо бележе пословне успехе и наш циљ је да у будућности будемо још бољи“, истакла је Жељка Милошевић.
Кандидат на републичкој листи Дубравка Краљ истакла је залагања за социјалну правду, образовање доступно свима и нагласила да „сви треба да уче, али да не преписују“.
Кандидат на републичкој листи Душан Бајатовић је истакао да Србија треба да поштује два правила – НЕ НАТО-у и НЕ САНКЦИЈЕ РУСИЈИ! „Да не изгубимо историју, традицију, културу, да не радимо јефтине послове, треба нам исправно, национално опредељено, способно политичко руководство у Србији. У овом моменту Србија има један интерес-ДА ПОДРЖИМО ВУЧИЋА ДА БУДЕ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА У ПРВОМ КРУГУ И ДА ИВИЦА ДАЧИЋ БУДЕ ПРЕМИЈЕР!“
Председник ЈС Драган Марковић Палма је истакао да је изузетно важно да се Зрењанинци не купају у нафти, него у води и да тај велики и дугогодишњи проблем мора да се реши.
Председник Социјалистичке партије Србије и носилац изборне листе ИВИЦА ДАЧИЋ ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ истакао је да је да је СПС патриотска партија и да се тиме поносимо, јер се на нашој политичкој сцени то сада искристалисало врло јасно. „Нећемо заборавити наша основна начела, а то је социјална правда, равноправност и заштита радничких права. Мора да се зна да ми нисмо ни за Исток, ни за Запад, него увек за Србију“, рекао је на крају Ивица Дачић. 

Покрајински одбор Социјалистичке партије Србије у Војводини
Модене 5
21101 Нови Сад, Србија
Телефон: +381 21 557 034
Факс: +381 21 557 048
kancelarija@pospsvojvodina.org


    WYSIWYG HTML Editor