СПС ЧУВАЈУ ЧЛАНСТВО, МУДРЕ ОДЛУКЕ И СТАЛНА ВЕЗА СА ГРАЂАНИМА!

09.06.2022

Социјалисти у Војводини, њих више стотина, окупили су се данас на радном ручку у Врдничкој кули да прославе добар изборни резултат на парламентарним изборима! Домаћин председник Покрајинског одбора СПС у Војводини Душан Бајатовић поздравио је све присутне активисте и руководство СПС-а на челу са председником партије Ивицом Дачићем.

„Честитам свим социјалистима на добром изборном резултату, 100.000 гласова више од којих је у Војводини 17.000. Хвала што сте били вредни и истрајни, што се нисте уплашили, што сте уложили труд да поправимо резултат. Наш најважнији задатак од сутра је да направимо сваки месни одбор у Војводини, а надам се и у целој Србији. Нашу партију ће сачувати само наше чланство и мудре одлуке нашег руководства са председником Ивицом Дачићем“ – рекао је Душан Бајатовић позивајући председника СПС-а Ивицу Дачића да се обрати присутнима.

„Свима нама честитам на оствареном добром резултату! То је добро за будућност наше партије и не смемо да станемо, морамо да оспособимо нашу партију у организационом и кадровском смислу како би смо одговорили новим политичким изазовима и првим задацима који нас чекају а то су покрајински и локални избори“ – рекао је председник Ивица Дачић и додао: „Ми не радимо ни против кога, већ да наша партија има што већу подршку. То значи да наставимо да се боримо за сваког човека и не прекидамо контакт са грађанима. Данашња генерација није као она од пре 30 година и морамо да осећамо шта народ мисли“.

Покрајински одбор Социјалистичке партије Србије у Војводини
Модене 5
21101 Нови Сад, Србија
Телефон: +381 21 557 034
Факс: +381 21 557 048
kancelarija@pospsvojvodina.org


    HTML Editor