С А О П Ш Т Е Њ Е

03.12.2022

На данашњој изборној конференцији Покрајинске организације Социјалистичке партије Србије у Војводини изабран је нови Покрајински одбор, а за председника је једногласно поново изабран Душан Бајатовић. Делегати су предложили и кандидате за органе Социјалистичке партије Србије које бира Конгрес. Неподељену подршку за председника СПС-а добио је Ивица Дачић.

Учесницима данашње конференције обратили су се потпредседник СНС-а и министар одбране Милош Вучевић, потпредседница Савеза војвођанских Мађара Елвира Ковач, председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма и председник СПС-а Ивица Дачић.

Захваљујући на поновном избору за председника војвођанских социјалиста, Душан Бајатовић је истакао да је најважније да социјалисти постану борбени, да се спремају за наредне изборе, локалне и покрајинске за две године и да буду међу народом. „За интересе Србије социјалисти ће пружити руку свима, у неком савезу, блоку, ако их буде, али неће губити свој идентитет, и своју политику“,рекао је председник Душан Бајатовић.

                                                                                                                                                             


                                                                                                                                                             ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ПО СПС У ВОЈВОДИНИ 

Покрајински одбор Социјалистичке партије Србије у Војводини
Модене 5
21101 Нови Сад, Србија
Телефон: +381 21 557 034
Факс: +381 21 557 048
kancelarija@pospsvojvodina.org


    AI Website Builder