С А О П Ш Т Е Њ Е

01.07.2023

Активисти Социјалистичке партије Србије из целе Војводине разговарали су данас у Конгресном центру Мастер са руководством Покрајинског одбора СПС у Војводини – председником Душаном Бајатовићем, потпредседницима и секретаром Извршног одбора ПО СПС.

Повод окупљања је био да заједно прођу кроз сва организациона и техничка питања и задатке месних одбора који следе у припреми избора новог руководства Социјалистичке омладине и Форума жена у Војводини, као и припрема за предстојеће изборе, без обзира на ком нивоу и када ће они бити.

Председник ПО СПС Душан Бајатовић честитао је свим активистима резултат на прошлим изборима, јер без њих не би било могуће добити стотину хиљада гласова више.

„Можда се то некоме не свиђа, али на следећим изборима бићемо још бољи. Социјалистичла партија Србије је од формирања државотворна партија и никада није издала државне и националне интересе. Ми смо коректан политички партнер. Много тога смо прошли, али оно што је најважније то су три стуба нашег политичког деловања: Социјалистичка партија Србије са пуним идентитетом, Косово и Метохија у саставу Републике Србије, без било каквог формалног или неформалног признавања такозване државе Косово и поштовање Дејтонског споразума“, рекао је председник Бајатовић и информисао присутне о акуелној спољнополитичкој ситуацији.

С обзиром на то да је главна тема данас била подизање мреже СПС да одговори свим изазовима који ће уследити за наредне изборе, кад год они били, а редовни покрајински и локални избори су следеће године, о важним техничким питањима и ажурирању података говорио је секретар ИО ПО СПС Милорад Радојевић који ће са потпредседницима ПО СПС у наредном периоду посетити све општинске и градске одборе СПС у Војводини и сагледати стварно стање и евентуалне проблеме које треба решити.

„Молим вас да обиђете све наше бивше чланове, да наша деца и жене буду са нама, јер побеђује онај ко има најбољу организацију. Каква нам буде војска, такав ће нам бити резултат“, рекао је на крају активистима председник ПО СПС Душан Бајатовић.


ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ПО СПС У ВОЈВОДИНИ

Покрајински одбор Социјалистичке партије Србије у Војводини
Модене 5
21101 Нови Сад, Србија
Телефон: +381 21 557 034
Факс: +381 21 557 048
kancelarija@pospsvojvodina.org


    No Code Website Builder